Ervaring

van praktijk naar therapie

Mijn activiteiten binnen het vakgebied van de arts therapy worden gevoed door de heel diverse ervaring die ik opdeed. Op de eerste plaats is er mijn artistieke praktijk, die al decennia lang verschillende vormen aanneemt (maar zich vooral op podia kristalliseert).

 

Daarnaast heb ik ook praktijkervaring met verschillende kwetsbare doelgroepen – van jongeren tot volwassenen, van gedetineerden tot vluchtelingen. Die ervaring sterkte mijn therapeutische vaardigheden.

Sinds 2014 maak ikĀ theater met jongeren uit de jeugdzorg bij Cirkant Turnhout. In 2019 en 2020 werkte ik hier deeltijds in verblijfsvoorzieningen en aan huis. We tekenden op de stoep en deden bewegings- en inlevingsoefeningen op het voetbalveldje in de wijk tijdens de coronaperiode.

Daarnaast begeleid ik groepstherapie bij PUNT. vzw voor slachtoffers van grensoverschrijdend gedrag. Hier kon ik mijn kennis verdiepen in het werken met trauma.

 

Mijn individuele praktijk bouw ik uit sinds 2023. Vanuit mijn opleiding aan de Artevelde Hogeschool neem ik een sterk theoretisch kader mee met de psychoanalyse als basis.